Sådan bruger du en vakuumpakker

Denne guide kan hjælpe dig med at lære alt hvad du har brug for at vide, før du køber din egen vakuumpakker. En vakuumforsegler tager et fødevareemne, der er anbragt i en særlig fødevareforseglingspose og suger al den overskydende luft ud af posen. Ved at fjerne luften varer fødevaren længere og forfalder ikke så hurtigt. Hvis du vakuumpakker forsegling af kød, før du fryser dem, skærer du ned fugtigheden i pakken og reducerer den sandsynlige hætte med frysebrænde, der skader dit kød. Ved hjælp af en vakuumforsegler sparer du penge og holder din mad smag friskere længere. En anden vigtig anvendelse af vakuumforsegling er brug af Sous Vide madlavning.

Hvilke typer fødevarer kan du vakuumpakke?

Du kan vakuumpakke næsten enhver type mad med nogle få undtagelser, som vi går over. Vakuumforsegling fungerer godt på enhver form for fisk, oksekød, kylling eller andet kød. Du kan vakuumpakke næsten enhver form for frugt eller grøntsager, med undtagelse af korsblomstgrøntsager. Kruciferholdige grøntsager inkluderer rucola, bok choy, broccoli, rosenkål, kål, blomkål, collardgrøntsager, peberrod, grønnkål, sennepsgrøntsager, radise, rutabaga, næse og vandkarse. Du bør også undgå vakuumforsegling af svampe, hvidløg og bløde oste som blå oste. Du skal være forsigtig, når du forsegler delikate fødevarer som salat, kartoffelchips og bløde brød, da vakuumforseglerne let kan knuse disse ting.

Hvordan bruger du en vakuumpakker?

I de fleste tilfælde skal du bruge en forudskåret pose eller en pose, som du skærer fra en rulle til pakken og forsegler dine fødevarer. Brug af en forudskåret pose ligner meget brugen af ​​en standard Zip pose, du vælger en pose og sætter derefter din madvare i den. For at bruge en rulle skal du tage rullen, trække et stort nok stykke ud til at holde din madvare og derefter klippe rullen til størrelse. Dette kan være en besværlig tohåndsproces, så mange mennesker leder efter en vakuumforsegler, der leveres ombord opbevaring til en vakuumforseglerposevals og har en skære indbygget i enheden. Når posen er skåret, placerer du den ene ende af posen i pakningen og aktiverer tætningsprocessen. I de fleste tilfælde er dette en enkelt-knap-betjening. Flere avancerede modeller har en automatisk ”sealer”, du sætter posen i, maskinen registrerer, at den griber den og trækker den ind og forsegler den automatisk. Når den ene ende af din pose er forseglet, lægger du din madvare i og tager den åbne ende og sætter den tilbage i maskinen og aktiverer vakuum- og forseglingsprocessen.