Trampolin mærker

Selvom trampoliner er gode til motion og familie sjov, er ikke alle mærker de samme. Det er vigtigt at undersøge, hvilket trampolinmærke der er bedst for dit barn, før du køber. Dette vil sikre, at de får maksimal motion og bruger så lidt tid som muligt i trampolin kabinettet. Dine børn vil nyde trampoliner i mange år, hvis de vælger et mærke af høj kvalitet.

For at bestemme de bedste trampolinmærker er det vigtigt at kontrollere, at de har modtaget høje sikkerhedsvurderinger og positive anmeldelser. For at angive deres sikkerhedsniveau vil nogle producenter markere deres produkter med et “S” eller en “C” rating. Du bør dog ikke købe et trampolinvurderet produkt. I stedet se på de indhegninger, som hver enkelt er lavet af. Disse indhegninger er populære blandt børn og kan laves af vinyl, mesh eller Teflon.

Der er mange navne, du vil se, når du leder efter trampolinmærker. Det mest kendte trampolinmærke er Bounce-It. Det kan købes online på mange forskellige steder. Dette terrængående, lukkede design leveres med alle de nødvendige dele til en hoppe inde i en nylon webbing kabinet. Du kan justere bouncehøjden på de 14 trampoliner for at gøre den blød, medium eller fast.

Spring i gang! er et andet populært mærke. Ren kraft. Denne fitness trampolin har dobbelt handling design, der gør det muligt at hoppe og hoppe. Den kan foldes fladt ned til opbevaring og har to fjedersystemer, der giver modstand. Den leveres med en bæretaske, så den kan opbevares sikkert, når den er foldet op.

To virksomheder, der ikke er kendte, er Stott og Kettler. Men deres trampoliner tilbyder en god hoppe. Kettler Access-modellen får nogle meget positive anmeldelser. Selvom det har både fjedre eller poler, har det ikke en stor hoppe. Denne trampolin anbefales ikke, hvis du vil have en robust trampolin med en god hoppe.

Air Zone 14 trampolinen er sidst men ikke mindst. Flyselskabet funktionen er ikke en god tilføjelse til denne trampolin. Det er ikke let, pustes ikke op og kan opbevares meget lille, hvilket gør det til et uegnet valg for dem, der leder efter en trampolin med en lav hoppe. Det er dyrt og derfor ikke særlig godt.