Sekundære realkreditmarkedet sætter de standarder og den praksis for realkreditlån

Den sekundære realkreditmarked er ansvarlig for indstillingen mange af de regler og den fælles praksis, der bestemmer, hvem der får et boliglån. Det sekundære marked omfatter Fannie Mae (føderale National pant Association eller FNMA), Freddie Mac (Federal Home lån Corporation eller FHLMC), Ginnie Mae (regering pant Landsforeningen eller GNMA) og en lang række andre investeringer orienteret institutioner.
Disse institutioner sætter standarderne, fordi de er dem, der vil ofte købe og vedligeholde dit boliglån, efter du har købt din ejendom. Selvom din långiver håndterer alle dine oprindelige papirarbejde, der er flere veletablerede skridt at tage dit realkreditlån ud af deres hænder og ind i det sekundære marked, hvor yderligere gebyrer, arbejdskraft og tid, der vil blive investeret i servicering dit boliglån til et typisk periode for 15 til 30 år.
De låner penge til din långiver
Når din långiver sælger du boliglån på det sekundære marked, frigør det penge til at gøre et andet lån til en anden forbruger ønsker for at købe deres egen ejendom. Det er en indviklet revolverende system, der blev oprettet efter depression og raffinerede efter de massive besparelser og lån skandaler i 1980-erne. Det forhindrer, at din pant långiver kører af disponible likvide, når de godkender masser af lån og sikrer dig, at hver låneansøgning får en fair undersøgelse uanset type, størrelse og geografiske placering af din långiver.
Hvordan kan dette påvirke dig?
Da dit lån vil tilbringe størstedelen af sin levetid flyder i det sekundære marked, de institutioner involveret har setup strenge retningslinjer og krav, der afgør, hvilken type oplysninger er nødvendig fra dig, før de kan arbejde med dit lån. Alle retningslinjerne bygger til dels på de systemer, der er oprettet af Fannie Mae og Freddie Mac.
Som hver långiver bestemmer hvilken type af risiko, de kan absorbere i markedsføring de kan arbejde strengt inden for retningslinjerne i Fannie Mae og Freddie Mac eller de kan tage en mere fleksibel tilgang til at godkende deres lån. Retningslinjer for disse pant giganter ændres hele tiden, derfor, det er til din fordel at opsøge et velrenommeret firma og pant mægler, der fuldt ud vil forstå dem og vide hvordan de gælder for din særlige realkreditlån fil.
Endnu bedre, få at vide de spillere og regler på din egen. Aldrig være prisgivet en bankmand eller pant mægler igen. Oplysninger besøge hjemmesider af følgende organisationer:
Fannie Mae –
Freddie Mac-
Ginnie Mae –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.