At vælge en erhvervskonto

3 point for at vælge en udbyder

Punkt 1:

Har du brug for en erhvervskonto? Hvis du er en ny virksomhed, med begrænsede midler og du forventer, at behandling af mindre end $1000 om måneden i kreditkortbetalinger, anbefaler vi ikke en formel købmand konto. De tilknyttede månedlige minimumsbeløb og kontoudtog for at acceptere kreditkort kan ikke være omkostningseffektivt. Kan du overveje en 3rd part processor som PayPal og 2checkout, da de har en betale som du sælger model. Der er risici forbundet med 3rd part processor såsom mangel på charge back beskyttelse og legitimitet. Sko-string business kan dog finde besparelse ud afvejes risici og manglende legitimitet.

Punkt 2:

Hvis du er en etableret virksomhed, eller en ny business foregribe mere end $1000 i kredit kort betalinger en måned, derefter begynder ved sammenligning shopping online. Har ikke nøjes med hvad din lokale bank tilbyder. Alle større behandling banker bruger uafhængige salgskontorer og agenter kaldet ISOS og ISA’S, der ofte har websteder tilbyder deres merchant services. Du kan finde en omfattende ikke forudindtaget liste over udbydere af detail- og e-handel på Merchant Service Directory.

Mange af de børsnoterede ISO vil har agenter i dit område og vil være tilgængelig til at møde dig i person. Til sammenligning shopping online kan du opdage din bank oplades meget højere afgifter end du skal betale. Dette er en meget almindelig forekomst med lokale banker og kan undgås med et par minutter brugt på linjen.

Hvornår sammenligning shopping, kig på nedsatte sats, pr. transaktionsgebyrer, kontoudtog, månedlige minimumsbeløb, længde af kontrakt og afbestillingsgebyrer.

A) diskonteringssats og pr. transaktionsgebyrer.

Diskontoen og pr. transaktion gebyrer er normalt de mest vigtige punkter at overveje. Diskontoen er procentdelen af hvert salg forarbejdning bank vil holde. Den normalsats for en “swiped” købmand konto er omkring 1,59%. Det betyder for hver $100 du acceptere kreditkort betalinger, forarbejdning bank vil holde $1,59. En “ikke swiped” sats er normalt omkring 2,29%. Begge kræver en pr. transaktionsgebyr af en slags. Pr. transaktion gebyrer er et ekstra gebyr per transaktion spænder mellem $.10 og $. 99. En fælles faldgrube af købmænd er tænkning lavere lavpris og højere transaktionsgebyrer er flere omkostninger effekt. Dette kan være, men du er nødt til at gøre math for at være sikker. Hvis du i gennemsnit små salg mindre end $20 en billet, vil du være bedre tjent ved at forhandle en kontrakt med en højere diskontoen og lavere pr. transaktionsgebyr.

Her er 3 eksempler til at overveje.

1,49%, $.30 en transaktion x 100 transaktioner på $20 hver = $59.80

1,59%, $.20 en transaktion X 100 transaktioner på $20 hver = $51,80

1.69%, $.10 en transaktion X 100 transaktioner på $20 hver = $43,80

Du ser, den 3. sats er bedre for høj lydstyrke lav billet pris købmænd. Modsat er tilfældet for lav volumen, høj billet købmænd.

1,49%, $.30 en transaktion x 10 transaktioner af $200 hver = $32.80

1,59%, $.20 en transaktion x 10 transaktioner af $200 hver = $33.80

1.69%, $.10 en transaktion x 10 transaktioner af $200 hver = $34.80

Som du sammenligning shop brug venligst vores købmand konto Rate regnemaskine til at hjælpe dig.

B) kontoudtog.

Kontoudtoget er et papir udskrift af deres månedlige aktivitet. Dette bør være mellem $10-$15.

C) månedlige minimumsbeløb

At sikre en tilstrækkelig mængde af indtægter til at dække omkostningerne ved at yde god kundeservice, de fleste ISO reguire månedlige minimum af transaktioner totaler. Dette er normalt omkring $25. Dette betyder, at du skal behandle mindst $25 værd af tilknyttede gebyrer. Generelt hvis du behandle over $1k i transaktioner vil du møde den månedlige minimum og det bliver et ikke-emne. Der er dog nogle ISOS, der vil give afkald på dette gebyr. Dette kan synes som en bargin, men overveje dette. Hvis en ISO er villig til at sænke deres standard bare for at få et lavt niveau klient, er det sandsynligt, de vil have mange lavt niveau klienter. Lavt niveau klienter har tendens til at forbruge mere kunde serviceressourcer. Det vælter en ISO med mindre rentabilitet og færre kundeservicerepræsentanter til at hjælpe dig, når du har brug for dem. God kundeservice er så vigtig som fair priser. Hvad du gemme upfront omkostninger til rock bottom priser, vil du betale for i bagsiden når du har brug for god kundeservice. Og du vil har brug for god kundeservice på et tidspunkt.

D) længde af kontrakt og annullering gebyrer.

De fleste banker kræver en 3 årig kontrakt. Jo længere forsikringsaftalens løbetid, jo bedre priser skal være. Hvis du vil forpligte sig til langsigtede kontrakter, derefter bruge det til din fordel. Kræver bedre priser. I krydset med længden af kontrakten har de fleste banker et afbestillingsgebyr. Dette gebyr er normalt summen af de resterende måneder gange den månedlige minimum. En månedlig minimum af $25 x 12 resterende måneder = $300.

Der er nogle banker, der ikke har 3 års kontrakter, selvom de opkræve gebyrer, nedsat gebyrer, programmering gebyrer, over “cap” gebyrer, og en hel håndfuld af andre gebyrer, der kan i alt mere end afbestillingsgebyrer.

E) andre gebyrer

Andre gebyrer omfatter mid og ikke-uddannede satser, batch gebyrer, opkræve tilbage gebyrer, AVS gebyrer, gateway gebyrer, terminal programmering gebyrer, kunden servicegebyrer, årlige medlemsbidrag og meget mere. For at foretage en grundig sammenligning, anbefales det, at du opretter et regneark med alle tilknyttede gebyrer. Du kan hente en gratis eksempel besøge dette link:

Punkt 3:

Nu, at vi har diskuteret de gebyrer, du bør overveje det sidste og endelige punkt for at vælge den rigtige købmand konto. ALLE, og vi mener alle, forarbejdning banker er omfattet af priser fastsat af Visa, Mastercard, American Express, Discover m.fl. Disse satser er kaldet “Interchange sats”. Grundlæggende interchange er “buy” prisen for alle banker, ISOS og ISAS Noget over denne sats er, hvad ISO og ISA gør. Det er ikke rimeligt at forvente en ISO eller ISA at gøre noget på den service, de yder for dig. Men det er ikke fair for ISO eller ISA at overprisen du enten. Hvad dette punkt fortæller dig er alt er OMSÆTTELIGE. Hvis en ISO eller ISA ikke vil forhandle, flytte. En anden ISO eller ISA vil. Bare sørg for hvem du processen gennem er en FDIC forsikret bank.

For flere detaljer besøg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.